Web Analytics
Регион

15-годишен младеж е задържан при спецоперация в Казанлък

При проведена специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотични вещества в районите сред непълнолетни в град Казанлък  за времето от 08:30 ч. до 14:30 ч. на 15-октомври, са проверени девет учебни заведения и районите около тях и 37 лица.

При извършена проверка на 15-годишен младеж в двора на средно училище в гр. Казанлък, същият доброволно е предал 6 топчета свити по специален начин, съдържащи около 4 гр. суха зелена тревиста маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана.

В РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл. 354а от НК. Младежът е задържан за срок до 24 часа и е уведомена РП – Казанлък.

ОДМВР – Стара Загора ще продължи засиленото наблюдение на районите на учебните заведения и провеждането на ежеседмични операции за противодействие на престъпленията с наркотици и на противоправните деяния, извършвани от и срещу непълнолетни лица.

Сигнали за престъпления и нарушения на обществения ред в районите на училищата и детските заведения в Област – Стара Загора.

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close