Web Analytics
Спорт

Баскетболният „Берое“ завърши селекцията с трансферен удар

Мъжкият баскетболен отбор на „Берое“ привлече в състава си един от най-добрите български играчи. Това е националът Павел Маринов, който и през настоящата година ще носи екипа на старозагорци. Маринов се присъедини към „зелените“ в началото на годината, след като се възстановяваше продължително от контузия в коляното. За тима на Любо Минчев националът записа и три срещи преди извънредното положение да сложи край на баскетболния сезон в България.

Павел Маринов е последното попълнение в лятната селекция на Берое. Клубът вече си осигури услугите на любимеца на феновете Николай Стоев, националът Станислав Ваклинов, крилото Симеон Илиев, младежкият национал Костадин Лазаров, както и юношите на отбора Младен Георгиев и Михаил Комбаков. Със зеления екип през сезона ще играят и чуждестранните попълнения Седариан Рейнс, Брейди Роуз, Кейлъб Бишоп и Ракуан Мичъл.

Във вторник и сряда играчите на отбора ще преминат задължителните медицински прегледи. От 27 август възпитаниците на старши треньора Любомир Минчев ще започнат подготовка с леки занимания. Очаква се в следващите дни от клуба да обявят повече подробности за предстоящата подготовка.

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close