Web Analytics
Стара Загора

Читалище „Настроение“ с благотворителен концерт в помощ на Михаела

Културен център Стара Загора, читалище „Настроение“ ще представи концерт-спектакъла си „Имам аз една мечта!“ в подкрепа на Михаела.

Михаела е на 6 години и се бори със страшната диагноза сарком на Юинг. Семейството се нуждае наистина много спешно от 360 000 евро за лечението ѝ. Според лекуващия ѝ лекар, единствената надежда е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага успешно в Америка и Япония.

Лекарствата не се заплащат от Здравната каса. Необходими са 24 флакона, за 6 курса имунотерапия, а цената на всеки един флакон е 15 000 евро. Общата сума, която трябва да се заплати за лечението на Мишето възлиза на 360 000 евро.

„Този концерт ще бъде по-различен! Вярваме, че залата отново ще бъде препълнена, че всички ние, заедно, можем да направим възможно събирането на една прилична сума, с която да помогнем на семейството на Мишето! Вярваме в добрите сърца и съпричастността на всеки един от вас!“, споделят организаторите.

Това е поредното събитие в помощ на момиченцето в региона.

Концертът на 4 март ще бъде с покани на стойност 10 лева. Те могат да бъдат заявени на телефон: 0896 735305, в Читалището – ул. „Граф Игнатиев“ 30 „А“ след 17.30 часа или в събитието във Facebook-„Благотворителен спектакъл – „Имам аз една мечта“ – Бъдеще за Михаела“.

Източник: dariknews.bg

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close