Web Analytics
Зад Завесата

Детско музикално приключение в двора на Старозагорската митрополия

Старозагорска митрополия и Държавна опера-Стара Загора канят децата на Стара Загора на 12 и 17 юни на МУЗИКАЛНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ в градината на Старозагорска митрополия – „ДО РЕ МИ в пелени“ за най малките,„Пеперудена магия“ – от деца за деца и Мечето „МУЗИЧКО в света на Музиката“

ВХОД СВОБОДЕН!

10,00 ч. – „ДО РЕ МИ в пелени“ /0-3 г./

Спектакълът отвежда най-малките зрители на вълнуващо пътешествие на крилете на музиката. С класически произведения от цял свят мъниците от 0 до 3 годинки ще преплуват хубавия син Дунав, ще танцуват неаполитанска тарантела и виенски валс, ще подремнат с руски приспивни мелодии, ще играят и ще се забавляват. Участват Нели Нечева, Теодор Петков, Нина Димитрова, Никола Марулев, Трио „Реверанс“.

11,30 ч. – „Пеперудена магия“ /3-7 г./

12,30 ч. –“МУЗИЧКО в света на Музиката“ /3-7 г./

Музичко е пухкаво, бяло мече, което обича да слуша музика и я търси навсякъде – в парка при птичките, на улицата при колите и клаксоните, в детската градина..Музичко е забавен, любопитен и очарователен и е в очакване да се срещне със своите нови приятели! „Музичко в света на Музиката“ е анимиран музикален проект.

Създаден е по идея на Красимира Георгиева. Участват Нели Нечева, Теодор Петков, инструментално трио „Реверанс“, деца от Детско-юношеската студия за опера и балет „Маргаритки“.

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close