Web Analytics
Стара Загора

Доброволки от Руския център в Стара Загора участват в конкурс

С видео, озаглавено „Стара Загора през очите на доброволците на Руския център“ , доброволки от Руския център се включиха в Четвъртия телевизионен и радио конкурс „Кореспондент на Руски мир“. Видеото участва в конкурсната категория „Най-добър сюжет за Руски център“.

Координатор на центъра е Цветана Иванова, която заедно с Гергана Желева, Радослава Стоянова и Франс Дамянова, са събрали информация за обектите, заснели и монтирали материалите.

В конкурса се приемат видео и аудио материали от различни жанрове и с различни творчески решения, посветени на руския език и литература, историята и културата на Русия и на руската диаспора зад граница.

Тийнейджърките обаче имат шанс и за „Приз на зрителските симпатии“, който ще бъде връчен на авторите на видеото, събрало най-много гледания и лайкове в специалната рубрика на YouTube канала на Радиотелевизионната компания „Руски мир“.

Конкурсът се организира от Фонд „Руски мир“ и Радиотелевизионната компания „Руски мир“ с финансовата подкрепа на Фонда на президентските грантове.

Източник: Дарик

Тагове

Related Articles

Close
Close