Web Analytics
Регион

Ето я причината за адската тапа на АМ „Тракия“ тази сутрин

Блъснат пешеходец е предизвикал огромната тапа на магистрала „Тракия“, за която вече БЛИЦ съобщи. Инцидентът е станал малко преди 6.30 часа тази сутрин. Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112.

Първоначалните данни сочат, че при 165 км на магистралата в посока София, където е разклона за село Оризово, тежко е пострадал пешеходец. Незабавно към мястото на инцидента са насочени екипи на полицията и Спешна помощ, които са установили смъртта на пресичащия.

На мястото на произшествието се извършва оглед, изясняват се всички факти и обстоятелства, довели до тежкия инцидент. Другото платно на магистралата е затворено за ремонт. Това са причините движението по АМ „Тракия“ при 165 км да е временно ограничено и в двете посоки.

Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел „Пловдив – Изток“ и обратно. Екипи на „Пътна полиция“ са на място и регулират трафика. Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

 

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close