България

Хотелиерът, който изрита израелски туристи: Ситуацията е изцяло извадено извън контекста

Само пред NOVA говори управителят на хотела в „Слънчев бряг“, който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от телевизия в Израел.

Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили.

Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха.

Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде, разказа в ефира на „Здравей, България“ хотелиерът Иван Тодоров. Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент. Изпуснах си емоциите. Съжалявам, че се стигна до този инцидент, сподели той.

Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха, каза още Иван Тодоров.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Кадър NOVA

Източник: cross.bg

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close