Web Analytics
Регион

Иззеха артикули от защитени търговски марки от 3 магазина в Казанлък

Иззеха над 220 чифта спортни обувки и над 50 тениски с лого на защитени търговски марки от магазини в Казанлък, съобщиха от полицията.

На 08 август от служители на РУ-Казанлък е проведена специализирана полицейска операция срещу разпространението в търговската мрежа на артикули от защитени търговски марки, без съгласието на носителите на правата върху тях.

В хода на операцията са извършили процесуално-следствени действия в търговски обект в Казанлък, на бул. „Розова долина“, собственост на 38-годишен мъж, при които са намерени са и са иззети 166 чифта спортни обувки с лого на защитени търговски марки.

При извършени процесуално-следствени действия в търговски обект в Казанлък, на бул. „Ал. Батенберг“, собственост на 41-годишна жена, са намерени и са иззети 53 бр. тениски с лого на защитени търговски марки.

При извършени процесуално-следствени действия в търговски обект в гр. Казанлък, на ул.“Славянска“, собственост на 36-годишна жена, са намерени и са иззети 59 чифта спортни обувки с лого на защитени търговски марки.

Източник: Дарик

Тагове

Related Articles

Close
Close