Web Analytics
Стара Загора

Наградиха най-добрите участници във виртуалния конкурс „Моят чуден свят-следвам живота“

В актовата зала на Превантивно-информационен център по зависимости се състоя виртуално представяне на резултатите от конкурса за създаване на фотография и видеоклип с творческа тема „Моят чуден свят- следвам живота“, организиран от Община Стара Загора съвместно с Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно- информационен център по зависимости.

В живо предаване жури от изявени професионалисти в своята работна сфера (Жейна Желева – фотограф, главен експерт в Община Стара Загора, Нина Василева – лингвист-японист, Минчо Николов – психолог в „Институт за съвременна психология“) разгледа и оцени според нивото на творчество, оригиналността, емоционалното и визуално въздействие творбите. В двата раздела на конкурса „Фотография“ и „Видеоклип“ своевременно заявиха участие 44 ученици от V до ХІІ клас от 12 училища в Стара Загора, Казанлък, Мъглиж, Гурково и Шумен, но в определения срок конкурсните си творби представиха само 34 участници. Експертите класираха най-добрите 61 фотографии и 4 видеоклипа.

„Със своите творби участниците рисуваха своя свят, споделяха моментите, когато им е било най-хубаво, но и не толкова, споделяха своите жизнеутвърждаващи послания, валидни за особеното време, в което живеем, и ни подариха своите камъчета щастие и надежда“, сподели журито.

В дните до Рождество Христово своите награди ще получат класираните на първите три места в двата конкурсни раздела във всяка възрастова група:

 

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close