Web Analytics
Стара Загора

Националната кампания #ХапкаНадежда е вече и в Стара Загора

След редица успешни акции в Габрово, Велико Търново, София, Пловдив и др., и Стара Загора се включва в подкрепата на персонала от първа линия на УМБАЛ „Ст. Киркович“ и СБАЛПФЗ Стара Загора, които денонощно бдят над живота на болните от коронавирус.

#ХапкаНадежда не е просто хапка храна, тя е нашата благодарност и признателност, нашата подкрепа, казва Милка Колдамова – координатор на инициативата за Стара Загора.
Целта ни е да осигурим топъл обяд за нашите „ангели в бяло“. За хората, които са заети да лекуват нашите близки, приятели, познати. За тези, които първи се оказаха в окото на бурята и са последните, които ще излязат оттам. Топлият обяд е нашето смирено благодаря, нашата премълчана молитва всичко да е наред, нашата вяра и надежда, че заедно ще преминем през това изпитание и ще оцелеем, допълва Колдамова.

Към момента, в осем отделения, 55 души – лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари, в дневната си смяна ще бъдат подкрепени с нашите общи усилия.
Милка Колдамова призова всички, които могат да участват в инициативата.

 

За да се включите в инициативата:
*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари дълготрайни, опаковани продукти – моля, свържете се 0887193042 – Милка Колдамова;
*Като желаещ да направи парично дарение – 0884842933;
office@fund-sz.org- Обществен дарителски фонд
Банкова сметка на ОДФ: IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,
гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 104

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close