Web Analytics
Спорт

Неясно бъдеще за женския волейболен „Берое“

Женският волейболен отбор на „Берое“ завърши на четвърто място в Националната волейболна лига. Това стана ясно след окончателния край на шампионатите при мъжете и жените, обявен вчера от Българската федерация по волейбол.

Пред Радио Стара Загора досегашният треньор на беройки Петър Дочев коментира, че решението изглежда логично с оглед факта, че в първенството има доминант в лицето на „Марица“, който щеше да спечели титлата почти сигурно. Според Дочев обаче е било редно да се остави възможност за доиграване на турнира за Купата на България, където трябваше да се проведе Финална четворка.

„От вчера договорите на треньорите и състезателките са прекратени. Вече нямаме отношения с ВК „Берое“, разкри Петър Дочев. Той сподели, че е търсил среща от известно време насам с кмета на Стара Загора Живко Тодоров, но до такава така и не се е стигнало. „Не съм оптимист за бъдещето на женския волейбол в Стара Загора“, каза Дочев. Той все пак изрази готовност отново да бъде част от „Берое“, с когото спечели бронзовите медали в първенството през миналия сезон, игра финал за Купата на България, а в евротурните отстрани силния гръцки „Арис“ Солун.

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close