Web Analytics
Стара Загора

Оставиха в ареста мъж за кражба и държане на марихуана

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж на 35 г., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че в периода – от декември 2019 г. до 10 март в Стара Загора, е откраднал мебелни аксесоари: амортисьори за вратички, LED ленти, закачалки, комплекти дръжки, LED захранване, видии, метални рафтоносачи, LED осветления за панти, метална тапа, метални дръжки от владението на материално отговорното лице – собственост на търговско дружество и за това, че на 11 март в Стара Загора, без надлежно разрешително държал марихуана, съобщиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Обвиняемият е работел в базата на търговско дружество в кв. “Индустриален“. На началника на склада направило впечатление, че липсва заприходена стока и той подал сигнал в полицията.

На 11 март в дома на мъжа било извършено претърсване и са иззети част от откраднатите от него вещи. Там било намерено и високорисково наркотично вещество – марихуана.

Обвиняемият е осъждан. Двете деяния, за които е задържан, са извършени в изпитателния срок на предходно осъждане. Взетата спрямо него мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.

Тагове

Related Articles

Close
Close