Web Analytics
Спорт

Предстои среща на ВК „Берое“

В края на тази седмица се очаква среща на ръководството на женския волейболен клуб „Берое“, треньорския щаб и ръководството на клуба. Срещата ще бъде с цел обсъждане на ситуацията и по всички правила, изисквани от държавата н ситуацията с коронавируса.

„Очаквам първо момичетата да изкажат мнението си за всичко, което се случва и второ ръководството да изкаже претенциите си, както и в последна сметка да намерим път в трудната ситуация“, каза за радио „Стара Загора“ Петър Дочев, старши треньор на ВК „Берое“. Пред клуба предстоят доиграване на първенството както и участие в турнира за Купата на България.

„Надявам се ръководството да спази ангажиментите към отбора и да не абдикира заради трудната ситуация в страната, която може да има и икономически измерения“, каза Петър Дочев. Според него съществува вариант и женското първенство да не завърши. „Има идея да се излъчи служебен шампион в женското първенство, очаквам и да бъде определен уикенд за изиграване мачовете от финалната четворка за Купата след нормализиране на ситуацията“, каза Петър Дочев. След обсъждането между ръководство и състезателки, се очаква заседание на УС на БФВ. Там трябва да бъдат взети съответните решения, като те бъдат съобразени с желанията на клубовете.

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close