Web Analytics
Регион

Промени в движението в казанлъшкия квартал „Изток“

Въвежда временна организация и безопасност на движението на кръстовището образувано от улиците „Капитан Петко Войвода“, „Олимпиада“ и „Толиати“ в град Казанлък. От 08,30ч. сутринта в четвъртък (25 юни) участъкът ще бъде затворен за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства.

МПС ще преминават по обходните улици:

– За движещите се в посока изток по ул. „Олимпиада“ движението ще се осъществява по ул. „Хемус“, ул. „Тюлбенска“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък;

– За движещите се в посока запад по ул. „Толиати“ движението ще се осъществява по ул. „Сент Ерблен“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък;

– За движещите се в посока север по ул. „Капитан Петко Войвода“ движението ще се осъществява по ул. „Тюлбенска“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Достъпът до Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР, Полигон „Тюлбето“ и живущите северно от ул. „Олимпиада“ и ул. „Толиати“, в местността „Тюлбето“, ще се осъществява по следния обходен маршрут:

– Асфалтирана паркова алея с начало западно от ресторант „Българан“, преминаваща северно от Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР.

Промените на движението в посочените участъци ще важат до 17.00 ч. на 28.06.2020 г., неделя.

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close