Web Analytics
Регион

Сигнал за бомба затвори центъра на Сливен

Заради сигнал за поставена бомба в магазин за дрехи в центъра на Сливен полицията отцепи част от пешеходната зона на града за около час по обяд. Намерена е била бележка, на която пишело, че в обекта има бомба. Последвалата полицейска проверка не е установила наличието на взривно устройство, съобщи говорителят на полицията Първолета Мандинска.

Полицията свали огражденията и вече гражданите могат да преминават по улицата, но магазина, който е бил обект на заплахата и съседните два затвориха за 24 часа. Хората работещи около заплашения търговски обект коментираха ситуацията.

„Аз бях в магазина и излязох за малко след час два, след като бяха опънати лентите и тогава разбрах, че има някаква опасност. Никой не дойде да ми каже нещо, че трябва да се затвори, че трябва да се излезе и че има някаква опасност“.

„Сега не ме е страх, но преди два часа треперех цялата“.

„Имаше полицаи, имаше хора цивилни, заобградиха по едно време. В 12 часа имаше някакъв пиков момент, в който явно нещо се случи и след час два нещата утихнаха“, разказа очевидци.

Все още няма повдигнато досъдебно производство и случаят е на етап проверка, каза още говорителят на полицията Първолета Мандинска.

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close