Web Analytics
Стара Загора

Уникален семинар учи маникюристи и педикюристи да разпознават болести по ноктите. Докоснете се до знанията на водещ специалист в областта!

Водещи специалисти в областта на маникюра и терапевтичния педикюр ще обучават маникюристи и педикюристи от Стара Загора и региона да разпознават болестите по ноктите.

Участниците ще имат уникалната възможност да се срещнат лично и да почерпят опит, нови знания и умения от един от водещите специалисти в областта на медицинския маникюр и педикюр – Албена Живанкина.

Вече над 20 години тя се занимава с педикюр, маникюр и ноктопластика. Албена Живанкина е обучител към Камарата на занаятчиите и към Американската фирма Cuccio.

От 1998 година работи и медицински педикюр. През 2005 г. защитава майсторска степен в областта и става член на изпитната комисия по “педикюр, маникюр и ноктопластика” към Камарата на занаятчиите. Посещава ежегодно обучения, семинари и изложения в България и чужбина.

Албена Живанкина, лектор на семинара
Албена Живанкина, лектор на семинара

Тя е член на изпитната комисия по “педикюр, маникюр и ноктопластика”. Освен това е носител на Сребърен медал на Golden Rose, България, салонен маникюр 2015 и Бронзов медал, Golden Hands of the world, Рим, Италия 2015 г.

Целта на семинара е да помогне на вече завършилите и работещи маникюристи и педикюристи да разпознават болестите по ноктите, техните причинители, както и различните им проявления. Правилното разпознаване на проблема е ключът към неговото решаване и премахване.

Точно върху това ще акцентира Албена Живанкина. Специално за посетителите на семинара, тя е селектирала цялата необходима информация, която ще се превърне в безценен помощник за работата на всеки професионален маникюрист и педикюрист.

Организатор на семинара е Десислава Монева от салон „Жан д`Арсел“. Тя споделя, че освен лекцията за участниците са подготвени и други съпътстващи мероприятия. Ще бъдат презентирани известни водещи марки продукти в областта на маникюра и медицинския педикюр.

Едната от тези компании е фирма БАЕР, споделя организаторката. Продуктите на тази водеща марка ще бъдат представени лично от Нешка Холтън-Димова. Освен водещ специалист в областта на медицинския педикюр, тя е и вносител на уникалните немски продукти за България.

Вече 19 години Нешка Холтън-Димова се занимава с терапевтичен педикюр и медицинската козметология. Завършила е терапевтичен педикюр в школата на Елена Черепинская в Киев, Украйна. След което допълнително специализира в школата на Мария Огнивенко в Лимасол, Кипър.

Десислава Монева, организатор на семинара
Десислава Монева, организатор на семинара

Ще бъде представена и една иновация в грижата за ноктите, а именно- VICTORIA VYNN. Марката за пръв път в света внедрява крем-гел лакът. Той е напълно разтворим ремувър на базата на алкохол. Безопасeн, както за маникюриста, така и за клиента. Не съдържа метакрилат, толуен, формалдехид и ацетон. Друг огромен плюс на продукта е абсолютната липса на мирис. Благодарение на своята кремообразна, саморазливна текстура, той меко се залага и има отлични свойства на покритие. Продуктът гарантирана стабилност и ненадминат блясък до 4 седмици.

Събитието ще се проведе на 5 октомври 2019 година от 10 часа в Бизнес Център „Модена“ (офис 5) на улица „Кольо Ганчев“ 33. Семинарът ще продължи до 14 часа с Албена Живанкина, а до 17 часа ще бъдат представени продуктите на фирмите-участнички. Има предвиден и кетъринг за маникюристите, присъстващи на мероприятието.

Всеки желаещ може да се запише до 25-ти септември на телефон: 0885 893 995, лице за контакт – Десислава Монева. Цената на участие в семинара е 60 лв.

За новости около събитието можете да следите във фейсбук страницата на семинара като последвате следния линк:

https://www.facebook.com/events/956819461329502/

 

 

 

 

Тагове

Новини

СТАРА-ЗАГОРА.НЕТ - Новините на длан

Related Articles

Close
Close