Web Analytics
Спорт

Четири медала за тенисисти на „Торнадо“

Старозагорският клуб „Торнадо“ бе домакин на Осмото издание на турнира по тенис на маса по случай Деня на Стара Загора 5 октомври. „Участваха 100 тенисисти от Висшата лига на България, от „А“ и „Б“ групи“, обобщи за радио „Стара Загора“ Ангел Гюзлев, треньор на клуба организатор на турнира.

Специалистът уточни, че силни състезатели е имало във всички възрасти. От старозагорския клуб Стойчо Радевски спечели първото място във възраст 60-69 години. Коста Титев също спечели медал. Във възраст 50-59 години Жеко Кичуков е на трето място. На двойки във възраст 40-49 години Свилен Милчев и Ангел Гюзлев също са с бронзово отличие.

„Доволни сме от тези резултати, надяваме се занапред да бъдат още по-добри“, заяви терньорът на „Торнадо“. Старозагорският клуб в края на тази седмица ще има ново домакинство. Под козирката на стадион „Берое“ предстоят кръгове от първенствата в „Б“ и „В“ групи. „Очакваме доста участници и немалко оспорвани срещи“, каза Ангел Гюзлев. Старозагорският клуб ще участва в тези състезания с четири свои отбора. Те ще се включат в първенството за „Б“ група, за „В“ група за Югоизточна България и за „В2“ група.

Източник: БНР

Тагове

Related Articles

Close
Close